В момента, в който са били измислени числата, са се появили

...
В момента, в който са били измислени числата, са се появили
Коментари Харесай

Много точна нумерологична прогноза показва какви повратности ни е подготвила Годината на земната свиня

В момента, в който са били измислени числата, са се появили хора, които са вярвали, че те имат свръхестествени и вълшебен качества. Науката, която се занимава с това, се назовава нумерология.
Нумеролозите извършват специфични калкулации и вършат хороскопи и прогнози, с цел да дефинират кои дни са удобни и кои – не, да предскажат бъдещето или просто да разгадаят характера на индивида.
И защото сме в навечерието на новата година, през днешния ден ще ви разкрием какво ви е подготвила Годината на земната свиня съгласно датата ви на раждане.
Животът на всеки човек минава през деветгодишни цикли, като всяка година си има свое лично числено значение и енергийна вибрация.

Знаейки в какъв годишен цикъл и под въздействието на каква сила се намирате, можете да планирате и даже да прогнозирате живота си. За да извършите това, би трябвало единствено да изчислите персоналното си число за годината.  То демонстрира каква е основната енергийна характерност на годината, позволявайки да планирате делата си по най-правилния метод.
Запишете на лист хартия рождената си дата (число, месец и година), сменете годината на раждане с годината, която следва да посрещнем – 2019, и съберете всички цифри. При приемане на двуцифрено число, би трябвало да съберете цифрите още един път, с цел да се получи едноцифрено.

Пример: 18.05.1990. Годината на раждане заменяме с 2019 –  получава се 18.05.2019. Започваме да събираме числата по следната скица: 1+8+0+5+2+0+1+9 = 35 = 3+5 = 8. 8 е цифрата, под което за вас ще мине новата година.
А в този момент е време да ви разкажем за смисъла на числата от 1 до 9!
1 – нови инициативи и хрумвания
Очаква ви време на перспективи и промени. Това е деен и цялостен с сила интервал, в който ще се осъществят всички нови инициативи. Използвайте го, с цел да осъществите проектите, концепциите, задачите и дилемите си. Не се опасявайте да поемате отговорност, да показвате водачество и разпоредителност – те ще допринесат за триумфа на всичко, с което сте се захванали. Не пропускайте опцията да реализирате концепциите и фантазиите си!

През 2019 година можете да сключите договорка, да подпишете забавен контракт и да проведете куп сполучливи договаряния. Опитайте се да вършиме по-често похвали на други хора, а в случай че ви помолят за съвет – не се колебайте да им дадете подобен. Избягвайте спорове и изясняване на връзките – това може да докара до неприятни последствия.
В персонален проект през новата година може да се запознаете с доста забавен човек.
2 – дипломатичност и съдействие

Очаква ви интервал на рационализиране и интензивно поощряване на започнатото. Използвайте го, с цел да възстановите реда в настоящите си каузи, да ги коригирате и допълните с нужните елементи. Не бързайте и не се суетете, бъдете уравновесени.

Като цялостен годината е ориентирана към взаимоотношенията и съдействието. Опитайте се да не влизате в спорове, бъдете дипломатични, с цел да избегнете острите ъгли. Хармонизирайте всичко към себе си! Изградете взаимоотношения с бизнес сътрудници, общувайте повече с другари, прекарвайте времето си с околните и фамилията, като ги обграждате грижи и внимание.

В персонален проект може да се започнете връзки с човек, които ще имат вероятност цялостен живот.

3 – творчество и основаване

Време на обществен живот и креативното изложение. Получаването на нови познания, способността за намиране и правилно използване на нужната информация – всичко това ще ви помогне елементарно да реализирате концепциите и плановете си освен на работното място. Опитайте се да си взаимодействате по-често с близките, с цел да създадете повече потребни контакти.

През 2019 година ще почувствате вълна от сила и предпочитание да покажете всичките си гении. Възползвайте се оптимално от времето. Сега вашето ентусиазъм може да трансформира всяко занимание в сполучлив бизнес, а с помощта на вашия възторг, хората ще стартират да ви търсят.

В персонален проект ще предизвикате истински интерес в противоположния пол, а човек, с който може би се познавате отдавна, ще се превърне в освен това за вас.

4 – време за работа и осъществяване на благоприятни условия

Период на деен труд и персонална дисциплинираност. Опитайте се да не измененията нищо в живота си и бъдете подготвени да се посветите напълно на работата или бизнеса си. Концентрирайте се върху решаването на бизнес въпроси и задания. За да увеличите успеваемостта в организацията на процесите, използвайте знанията за ръководството на времето. Времето ще изисква от вас да бъдете практични, деликатни и решителни.

През новата година не са изключени неприятности, свързани с финансови усложнения. Въпреки обстоятелството, че това са краткотрайни усложнения, се пробвайте да извършите всичко по силите си, с цел да не се трансфорат в цялостен провал. Периодът е подобаващ и за решение на фамилни и битови проблеми. Прекарвайте повече време с околните си, срещайте се другари, завършете ремонтите или преустройството на дома си.

В персонален проект ще се запознаете с човек, който ще е финансово самостоятелен и огромен експерт в региона си.

5 – промени и нови благоприятни условия

Година на оптималната сила, промени и интелектуална връзка. Ще бъдете разкъсвани от желанието да живеете интензивно, да се развивате и да пътувате. Използвайте това време, с цел да придобиете нови познания или умения, които ще ви бъдат потребни в бъдеще. Годината ще бъде динамична и ще ви даде доста благоприятни условия и ексцентрични решения – не се колебайте да ги употребявате самоуверено, с цел да реализирате проектите си. Предстои ви да взимате решения и да вършиме избори, по тази причина постоянно се старайте да реагирате бързо на външните промени, да покажете еластичност и баланс, с цел да не пропуснете шанса. С появяването на нови запознанства и вероятности, можете да откриете в себе си предпочитание да промените работата си, специалността си и даже мястото, на което живеете.

В персонален проект, в случай че се запознаете с човек, с който смятате да имате сериозни връзки, най-вероятно той ще бъде непостоянен и свободомислещ, тъй че не разчитайте на доста на тази връзка.

6 – ужасно доста отговорности

През тази година жизнената ви сила понижава и ще се почувствате по-спокойни. Обърнете внимание на фамилията, на бизнес сътрудниците си и на индивида до себе си. В деловата сфера показвайте любезност и организирайте нещата по метод, който да кара близките да се усещат удобно и комфортно във вашата компания. Бъдете доброжелателни, приветливи и радушни със фамилията, приятелите и сътрудниците си. Това е уместно време за създаване и подсилване на съществуващите взаимоотношения или за довеждане докрай на старите. Обърнете внимание на здравето си, излизайте по-често измежду природата, посещавайте музеи и театри, отделете време и пари, с цел да подобрите уюта в дома си.

Следващата година можете да сключите дълготрайни покупко-продажби, а новите бизнес контакти дават обещание да бъдат доста мощни. Въпреки общата позитивна конфигурация на този интервал, бъдете деликатни с обкръжението си, тъй като не е изключено да станете жертва на машинация или изменничество.

В персонален проект годината е идеална за персонални запознанства. Всички хора, които срещнете, ще бъдат романтични и надеждни.

7 – осъзнаване на живота и мястото ви в него

Време за самоанализ, опит и дълбоки мисли. През идната година ще се потопите във метафизичен мисли за вашата задача, за взетите в миналото решения и метода, по който са повлияли на живота ви. Сега имате сили да анализирате, да мислите разумно и да усвоявате информацията – употребявате това, с цел да получите нови познания.

Запишете се на курсове за повишение на квалификацията, споделете вашите познания и опит с другите. Опитайте се да не предприемате дейни стъпки, с цел да разпространявате себе си и пробвайте да избегнете финансовите сделки (особено внимавайте при подписването на документи). Най-печелившата инвестиция е в ново обучение.

В персонален проект индивидът, с който ще се запознаете, ще бъде разговорлив, забавен и „ бездънен “.

8 – убеденост в постигнатото и финансова непоклатимост

През тази година ще можете да поправите финансовото си състояние, без да полагате огромни старания в търсене на източник на приходи. Това обаче не значи, че не би трябвало да бъдете нащрек: поради привлекателността на лесните пари можете да се впуснете в съмнителни завършения. Може да имате компликации в общуването и конфликтни обстановки, изключително с сътрудниците по тази причина се постарайте да сдържате страстите си.

Като цяло, интервалът ще ви даде убеденост в личните ви сили, ще открие пред вас нови благоприятни условия и способи за осъществяване на проекти ви. Сега сте дейни, изпълнени с увереност и възторг и ще можете да се изявите във всяка област. Добре е да помислите за издигане в кариерата! Също по този начин времето е уместно за нерешени правни въпроси или въпроси, свързани с контракти и документи.

В персонален проект, индивидът, с който ще се запознаете, ще бъде доста умен и ще размишлява доста върху хубостта и хармонията.

9 – завършващ стадий и подготовката за нов цикъл

Ще реализирате проектите си, свързани единствено с тези каузи, които са на финалната права. Всичко останало, което сте срещнали, ще остане незавършено. Не планирайте нищо ново и изкарайте годината умерено, анализирайки насъбрания опит. По опция помагайте повече на близките и проявявайте грижи (особено към по-възрастните).

2019-а е положително време да се заемете с духовни практики и медитация, да изучите културите на други страни, както и да се отправите на странствуване. Ако загубите нещо, постарайте се да погледнете метафизичен на загубата – това значи, че в бъдеще няма да имате потребност от него. Гответе се за идващия кръг от виталния си цикъл – ново начало, цели и задания.

В персонален проект ще се запознаете с човек, който ще има доста мощен темперамент.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР